Betgit Aylık Kayıp Bonusu

Betgit aylık kayıp bonusu, platformda discount promosyonu olarak geçiyor. 1 ay boyunca faydalandığınız hizmetlerde kayıplar varsa ödeme yapılmaktadır.

Betgit Aylık Kayıp Bonusu Nedir?

Betgit Aylık Kayıp bonusu, 1 ay boyunca yapmış olduğunuz yatırımın hesaplanması sonrasında kayıplarınızı varsa buna göre hesabınıza tanımlama yapılır. Promosyondan faydalanmak için her bir yöntem geçerlidir.

  • Kendinize en uygun yöntemi tercih edebilirsiniz. Promosyondan faydalanan kullanıcıların, yapmış oldukları yatırımlardan çekimler ya da kullanmış olduğu bonuslarda kalan kayıp tutarının %5’ine kadar ekleme yapılıyor. Yani %5 oranında kayıp bonusu şeklinde ödeme alabilirsiniz.
  • Minimum 50 TL ve üzeri yatırımlarda geçerlidir. 50 TL altındaki yatırımlar kabul edilmez. Promosyondan faydalanabileceğiniz maksimum miktar 2000 TL’dir.

Betgit Aylık Kayıp Bonusu Kuralları

Betgit Aylık kayıp bonusu için belli başlı kurallar mevcut. Bu kurallar hesabınıza tanımlandıktan sonra sizin sorumluluğunuzdadır. Dikkat etmeniz gerekiyor.

  • Promosyondan faydalandıktan sonra dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama yoktur.
  • Bonus tutarınızın, 5 katına kadar oyunlara katılmanız ve ardından çekim yapmanız gerekiyor. Çekim esnasında, almış olduğunuz bonus sistem tarafından düşülür. Ardından bonusun 10 katı kadar çekim yapabilirsiniz.
  • Almış olduğunuz bonusu doğru değerlendirirsiniz, kazancınız ekstra artacaktır. 7 gün içerisinde çevrim şartları tamamlanmalıdır. Bu süreç sonrasında çevrim şartları halen tamamlanmadı ise promosyon iptali yönetim tarafından gerçekleşir.

Betgit Aylık Kayıp Bonusu Neden İptal Edilir?

Bet git Aylık kayıp bonusu;

  • Kötüye kullanılırsa,
  • Bonus ile ilgili istenmeyen işlemler gerçekleşirse,
  • Farklı bir uygulama kullanarak bonustan kazanç elde edilmeye çalışılırsa,
  • Haksız kazanç durumu gibi her türlü etmen de hesabınız askıya alınır.

Bonusun iptali gerçekleşir. Platform, sorumluluk kabul etmiyor. Merak ettiğiniz detaylar varsa, müşteri destek hattı yardımcı olacaktır.

Bet git Aylık Kayıp Bonusu Nasıl Alınır?

Bet git Aylık kayıp bonusu, canlı destek hattından talep ederseniz hesabınıza tanımlanır. Canlı destek hattı, ekranın sağ alt bölümünde bulunuyor. Buraya geldiğinizde sizden kullanıcı adınız, adınız soyadınız ve mail adresiniz istenir.

Gerekli bilgileri, üyelikte paylaşmış olduğunuz bilgiler ile eşdeğer olacak şekilde doldurmalısınız. Görüşmeye başla seçeneğine tıklayarak, promosyon talebini gerçekleştirirseniz onaylanması ile beraber hesabınıza tanımlanır. Kayıp bonusu oldukça avantajlıdır.

Betgit mobil uygulama var mı?

Betgit sisteminin henüz kullanımda olan bir mobil uygulaması bulunmamaktadır. Ancak mobil tarayıcınızın sık kullanılanlar sekmesine ekleyerek, link aramaya gerek olmadan anında ve kolay bağlantı sağlayabilirsiniz.

Betgit IOS linki nedir?

Betgit giriş butonlarına tıklayarak Safari girişi yapabilirsiniz. Apple uyumlu telefon ve tablet cihazlardan, Mac Os PC sistemlerinden ek donanım ve yazılım kurulumuna gerek olmadan doğrudan giriş yapabilirsiniz.

Betgit Android giriş adresi nasıl?

Betgit sistemi, Android telefonlarla %100 uyumludur. Google Chorome ve tüm arama motorlarından tek tıkla ve hızlı giriş yapabilirsiniz. Tablet ve telefon girişleri için akıllı algılama ile mobil sayfa tasarımında açılış sağlanır.

Betgit Giriş

Yorum yapın